Faber Matrix 450/500 III

Aanwezig in showroom

Hoogwaardige gashaard
De driezijdige gashaard met de naam Faber Matrix 450/500 III, is het kleinste model van de gehele Matrix-serie. Desondanks is hij voorzien van een hoogwaardige kwaliteit, net als alle andere haarden in deze serie. Deze gashaard is voorzien van een ingebouwde Log Burner 2.0 waardoor de Matrix 450/500 een prachtig en realistisch vuurbeeld levert, ook wanneer er niet op maximaal vermogen wordt gestookt. Hierdoor is hij ook zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen of in het voor- en najaar, wanneer de kou nog niet op zijn top is.

Van € 3671,- voor € 2350,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Faber

Andere producten

Uit onze collectie

Faber Casette 400

 

Bekijk product

Planika Anthracite

 

Bekijk product

Gijsen 1350

 

Bekijk product

EDOFOCUS 631

 

Bekijk product