Beaufort 8 kw advanced

Aanwezig in showroom

De Beaufort 8 kW houtkachel heeft voldoende power voor een grote woonkamer en is toch nog mooi compact. Het design en de uitstraling van de Beaufort 8 kW houtkachel is eenvoudig en tijdloos, je raakt er eigenlijk nooit op uitgekeken. Het accent ligt op het vlammenspel en de techniek, daarom is de Beaufort al jarenlang onverminderd populair. Tel daarbij op de gunstige prijs-kwaliteit verhouding en de degelijke, robuuste constructie en je hebt een kachel die je nooit in de steek laat. Met de Beaufort 8 kW zit je er altijd warmpjes bij en weet je de donkere seizoenen van het jaar goed door te komen. De gezelligheid en warmte van de Beaufort houtkachels brengen echt sfeer in je huis en zorgen ook nog eens voor een lagere energierekening.

VERMOGEN 8 KW
AANTAL M3 Tot 160 m3 verwarmen
GEWICHT 100 Kg
AFMETINGEN 780x620x390 mm (HxBxD)
HOOGTE TOT HART PIJP 626 MM
ACHTERKANT TOT MIDDEN PIJP 135 MM

Vanaf € 1990,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Andere producten

Uit onze collectie

Morso 1442

 

Bekijk product

Slimfocus

 

Bekijk product

Jotul F350

 

Bekijk product

Skantherm Emotion S

 

Bekijk product