Bellfires Classic Bell small 3

Brandend te zien
Aanwezig in showroom

Soms moet je iets zélf zien om het te geloven! Zo heeft de Classic Bell alle populaire pluspunten van een open haard: een open stookplaats, een levendig houtvuur en een gemetseld dakpannen interieur. Of toch niet? “De Classic Bell is een gesloten gashaard. Er zit wel degelijk glas voor, maar dat is zó goed ontspiegeld dat je je ogen past gelooft als je er met je handen tegen aan zit”, aldus Danny Baijens; directeur van Barbas, Bellfires. “Ook de Premium Fire brandt als een echt houtvuur, met hoge en lage vlammen, maar is volledig instelbaar via de afstandsbediening. Bezoek onze showroom en beleef de Classic Bell zelf.

Vanaf € 4394,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Bellfires

Andere producten

Uit onze collectie

Faber Timra

 

Bekijk product

Dru Largo

 

Bekijk product

Gijsen 44

€ 8195,-

Bekijk product

Blauw gegloeid

 

Bekijk product