Contura 810

Aanwezig in showroom

Grote kachel, compact formaat

De Contura 850 is leverbaar in het grijs of zwart gietijzer. Daarnaast zijn er verschillende accessoires en opties leverbaar. De Contura 850 heeft een nog beter vuurzicht dan de Contura 810. Naast de grote ruit in de deur, heeft dit model ook zijruiten aan beide kanten. Dit maakt de Contura 850 tot vlaggenschip in de Contura 800 serie. Bij de Contura 850 kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende bovenplaten: gietijzer, RVS, staal, speksteen en glas. Mocht uw voorkeur uitgaan naar speksteen? Dat kan!

Brandstof Hout
Warmteafgifte 45-120 m3
Vermogen 3-6 KW
Aansl. pijp Boven/achter
Diameter rookgasafvoer 150 mm
Hart rookgasafvoer boven 18 cm
Hart rookgasafvoer achter 78,5
Gewicht 75/85 kg
Hoogte 91,5 cm
Breedte 46 cm
Diepte 36 cm
Buitenluchtaansluiting Ja 65mm

Vanaf € 2315,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Contura

Andere producten

Uit onze collectie

Skantherm Emotion S

 

Bekijk product

Ruby Kreta Petite Met Faber Niva Optymist

 

Bekijk product

Bellfires Viewbell Derby 3

 

Bekijk product

Burley Witham

 

Bekijk product