Faber Aspect RD XL (Vanaf € 5275,- Nu met 50% korting (showroommodel))

Brandend te zien
Aanwezig in showroom

De Faber Aspect Premium RD XL is een imposante 3-zijdige doorkijk gashaard met de unieke Step Burner®. De Aspect Premium gashaarden van Faber zijn een verrassend grote sfeerbrenger met ruime architectonische mogelijkheden. Het driezijdige model Aspect Premium RD (Room Divider) kan bijvoorbeeld op de hoek van een scheidingsmuur worden ingebouwd, waardoor een unieke ruimteverdeler ontstaat. Bij de Faber Aspect RD XL heeft u voor de decoratieset keuze uit een combinatie van houtblokken en sprokkelhout, grijze splitsteenof witte carrara kiezel.

Vanaf € 5275,- Nu met 50% korting (showroommodel)

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Faber

Andere producten

Uit onze collectie

Tulp B-fire 35 (MEGA DEAL! Van € 3760,- voor € 1000,-)

 

Bekijk product

Kal-fire Fairo-hybride 75 (Van 3960,- voor 2250,- excl btw)

 

Bekijk product

Dimplex Fyr 127

 

Bekijk product

Jotul 100 blue/black emaille

 

Bekijk product