Morso 3140

Aanwezig in showroom

Morsø 3140 is een uitermate efficiënte gietijzeren houtkachel. De houtkachel is de voortzetting van het beste van het klassieke Morsø-design, maar dan in een moderner jasje. Morsø 3140 is uitgerust met een schudrooster, ascompartiment en aslade, die het verwijderen van de as en het schoonmaken van de kachels vergemakkelijken. De kachel is uiteraard gebouwd volgens de nieuwste verbrandingsprincipes met tertiaire luchttoevoer die de strengste milieueisen beantwoordt. Tevens is deze kachel geschikt voor zowel hout als briketten. Bovendien zorgt de Morsø-smoorklep ervoor dat het glas bij een correcte stookmethode altijd schoon blijft.

De 3140 is beschikbaar met de eekhoorn aan de zijde of met geheel gladde zijkant.


Brandstof Hout
Warmteafgifte 45-90 m3
Vermogen 5 KW
Aansl. pijp Boven/Achter
Diameter rookgasafvoer 150 mm
Hart rookgasafvoer achter 62,9 cm
Hart rookgasafvoer boven 19,5 cm
Gewicht 120 kg
Hoogte 73,9 cm
Breedte 51,5 cm
Diepte 45 cm
Buitenluchtaansluiting Ja

Van € 1595,- voor € 795,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Andere producten

Uit onze collectie

Franse antieke schouw

€ 2495,-

Bekijk product

Tulp B-fire 35

 

Bekijk product

Bellfires Horizon bell Medium Hidden door

 

Bekijk product

Harrie Leenders Pharos

 

Bekijk product