Skantherm Emotion S

Aanwezig in showroom

Vuur is onvoorwaardelijke emotie. Kijken naar de vlammen geeft een aangenaam ontspannende atmosfeer. Gelijktijdig roept het herinneringen aan gezellige kampvuren in ons op: vuur brengt mensen samen. Emotion legt hierop in zijn nieuwe veelzijdigheid de nadruk. Deze haardkachel werkt ook, wanneer er niet gestookt wordt. Vrij opstelbaar en met een draaibaar bovendeel uitgerust (optioneel vaststaand) biedt hij nieuwe mogelijkheden als ruimteverdeler. In twee verschillende grootten verkrijgbaar past hij zich aan elke ruimte aan (emotion m en emotion s).

Brandstof Hout
Warmteafgifte tot 110 m3
Vermogen 3-6,5 KW
Aansl. pijp Boven/Achter
Diameter rookgasafvoer 150 mm
Hart rookgasafvoer 100,5 cm
Gewicht  154 kg
Hoogte 111,6 cm
Breedte 58 cm
Diepte 43,3 cm
Buitenluchtaansluiting Ja

Vanaf € 2840,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Skantherm

Andere producten

Uit onze collectie

Westfire uniq 26

 

Bekijk product

Schouw Todos met biobrander

 

Bekijk product

Jotul F350

 

Bekijk product

Bellfires Horizon bell XL 3

 

Bekijk product