Nieuws

FOCUS geeft een nieuwe kijk op vuur HOLOGRAPHIKMet de ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK® blijft Focus een revolutie ontketenen op het gebied van vuur. Dit model, de eerste in een nieuwe serie, slaat nieuwe wegen in met een verbluffend realistisch holografisch vuur dat zintuiglijk genot, technologische innovatie en de tijdloze stijl van FOCUS haarden met elkaar verenigt.

De ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK®, 100% Made in France zoals alle FOCUS haarden, is voorzien van een technologie die zo uniek is, dat er een patent is aangevraagd voor de baanbrekende innovaties.

EEN NIEUWE BELEVING VAN VUUR
Vuur is een basiselement voor de mens, dat nog steeds een centrale rol inneemt in ons moderne leven. Om dat te bewijzen, hoeft u alleen maar te kijken naar het succes van de boeiend verslavende video’s van brandende haarden die beschikbaar zijn op YouTube en Netflix!

Een haard creëert een gezellige ruimte met een bijna magnetische aantrekkingskracht en brengt mensen samen. Al meer dan 50 jaar doorbreekt Focus de conventies van de traditionele houthaarden. Nu luidt het een nieuw tijdperk in met het virtuele vuur. Een elektrisch vuur met een baanbrekend holografisch systeem, gekoppeld aan realistische keramische houtblokken om een 3D-effect van ongekend realisme te creëren. Een haard die op unieke wijze is aangepast aan de wereld en de leefruimtes van vandaag. De ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK®, het eerste FOCUS-model met deze technologie, heeft een schouw die 80° kan draaien, zodat u vanuit elke hoek van het vuur kunt genieten.

Lees hier het volledige artikel