Open haarden Centrum Vlaardingen

'Vier verdiepingen showroom met meer dan 100 opstellingen in het mooie Vlaardingen'

Al meer dan 40 jaar een gerenommeerd familiebedrijf


Adviesgesprekken UITSLUITEND OP AFSPRAAK !!


De showroom is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 – 17.00uur
en op zaterdag van 10.00 – 16.00uur.


Bij Open Haarden Centrum Vlaardingen vindt u een breed assortiment open haarden uit binnen- en buitenland. Wij bieden een gevarieerd assortiment hout- en gasgestookte haarden en kachels, schouwen, rookkanalen en accessoires. De producten zijn verdeeld over vier etages in ons historische pand aan de Oosthavenkade. Met ruim 150 verschillende producten - van klassiek tot modern - vindt u zeker een open haard naar uw smaak! De winkel is sfeervol ingericht. Wandel tussen de vele complete en vaak brandende opstellingen en laat u verrassen door de mogelijkheden. Dankzij de diverse soorten brandstof en aansluitmogelijkheden kunnen wij bij u thuis een sfeervolle open haard realiseren.

Lees verder

Zoek bij ons de haard uit die bij u past...

Onze werkwijze

Wij laten niemand in de kou staan


Plaatsing

Wij zorgen voor een deskundig en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Dit doen we met eigen medewerkers die opgeleid en gecertificeerd zijn.

Plaatsing

Service

Als u bij ons een product koopt, bent u verzekerd van goede nazorg en service. Is er onverhoopt een storing dan kunt u op onze serviceafdeling rekenen.

Service

Advies

Zoekt u een onafhankelijk advies, dan leiden wij u naar de juiste keuze. Wij adviseren over design en kleur, maar ook over de technische (on)mogelijkheden.

Advies
Onze Showroom

Een unieke beleving

Aan de Oosthavenkade 73 is de showroom van het Open Haarden Centrum Vlaardingen gevestigd. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek, eventueel gevolgd door een bezoek bij u thuis. In de showroom kunt u talloze (brandende)
opstellingen bezichtigen en vindt u altijd de laatste trends.

Bekijk meer
Aanbiedingen

Tevreden klanten

Nieuws

Laatste ontwikkelingen

Merken

Waar we trots op zijn

Heb je liever een haard op maat? Dat kan ook!

Vraag een offerte aan