Leer meer

Over ons

40 jaar ervaring

Open Haarden Centrum Vlaardingen werd in 1981 opgericht door Pieter en Rosemarie. Toen nog gevestigd in een klein zaakje aan de Oosthavenkade 81. Zeven jaar later werd de winkel echt te klein en verhuisden wij naar het huidige historische pand, waar de showroom wel vier verdiepingen telt. Inmiddels kunnen we van een echt familiebedrijf spreken, want er werken drie generaties zij aan zij! Onze passie beperkt zich niet tot werkuren! Wij volgen regelmatig opfriscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken. Onze klanten waarderen onze vakkennis, goede voorlichting, plaatsing en service.

Naast ons gevarieerde assortiment ontwerpen wij ook haarden op maat, volledig afgestemd op uw wensen en woning! Zo is er voor ieder budget een passende haard! Voor elke sfeerverwarmingsinstallatie geldt: wij brengen graag een bezoek aan uw woning om te inventariseren welke haard of kachel geschikt is en welk design past bij uw inrichting. Brengt u een bezoek aan onze showroom? Neem dan tekeningen van uw woning mee! Technisch vakmanschap en zorgvuldig advies maken dat u onbezorgd kunt genieten van uw haard of kachel!
Onze showroom

Open Haarden Centrum Vlaardingen is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de Oosthavenkade. De winkel is sfeervol ingericht en beslaat maar liefst vier etages! Wandel tussen de vele complete en vaak brandende opstellingen en laat u verrassen door de mogelijkheden! Wij bieden een breed en gevarieerd assortiment hout- en gasgestookte haarden en kachels, schouwen, rookkanalen en accessoires, van klassiek tot modern, zowel uit binnen- als buitenland en veelal op voorraad. U vindt zeker een open haard naar uw smaak!

Plaatsing

Wij zorgen voor een deskundig en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Dit doen we met eigen medewerkers die opgeleid en gecertificeerd zijn.

Plaatsing

Service

Als u bij ons een product koopt, bent u verzekerd van goede nazorg en service. Is er onverhoopt een storing dan kunt u op onze serviceafdeling rekenen.

Service

Advies

Zoekt u een onafhankelijk advies, dan leiden wij u naar de juiste keuze. Wij adviseren over design en kleur, maar ook over de technische (on)mogelijkheden.

Advies