Barbas Unilux-6 265 Left/Right

Aanwezig in showroom

De Barbas Unilux-6 265 Left/Right is een inbouw houthaard die perfect is voor bestaande of nieuwe situaties of ideaal voor renovaties. Door de geringe diepte van de Unilux-6 265 Left/Right past deze haard niet alleen elke situatie, ook geeft hij dankzij een ruitspoelsysteem, voorverwarmde lucht en warmte reflecterend glas in zijruit een heerlijke warmte af.

Standaard wordt de Barbas Unilux-6 265 Left/Right geleverd met inbouw kader en verbrandingsluchttoevoer aan de voorzijde. Tegen meerprijs is een klassiek kader, convectieset, en verbrandingsluchttoever via achter- of onderzijde leverbaar.


Brandstof Hout
Warmteafgifte
Vermogen 7-9 KW
Aansl. pijp Boven
Diameter rookgasafvoer 150 mm
Hart rookgasafvoer boven 133 mm
Gewicht 114 kg
Hoogte 49,1cm
Breedte 65,8 cm
Diepte 39,8cm
Buitenluchtaansluiting Ja 125 mm

Voor meer informatie kunt u een afspraak maken.

Prijs op aanvraag

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Barbas

Andere producten

Uit onze collectie

Trimline Woody loft Bars small

 

Bekijk product

Bathyscafocus met venster

 

Bekijk product

Bellfires View bell Medium 3

 

Bekijk product

Steijn Estelle

€ 1195,-

Bekijk product