Contura 556 style

Aanwezig in showroom

De Contura 556 Style is een nieuwe kachel van Contura. Het ontwerp kenmerkt zich door de grote zijruiten die u nog meer het gevoel van een open haard geven. De Contura 556 is leverbaar met een draaiplateau, zodat u vanuit diverse hoeken kunt genieten van het vlammenspel. Naast de deur zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd: de afdekplaat is dunner en de klep en de handgreep zijn beter opgenomen in het ontwerp Zo blijft deze houtkachel met de tijd meegaan. Bij de Contura 556 kunt u kiezen tussen verschillende bovenplaten: gietijzer, glas en speksteen.


Brandstof Hout
Warmteafgifte tot 120 m3
Vermogen 3-7 KW
Aansl. pijp Boven/Achter
Diameter rookgasafvoer 150 mm
Hart rookgasafvoer achter 94 cm
Hart rookgasafvoer boven 14 cm
Gewicht 105 kg
Hoogte 108 cm
Breedte 49,5 cm
Diepte 44 cm
Buitenluchtaansluiting Ja 67mm

Prijs op aanvraag

Neem contact op

Op zoek naar een andere type?

We hebben nog meer types beschikbaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?


Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Contura

Andere producten

Uit onze collectie

Jacobus 6

 

Bekijk product

Woody air 6

 

Bekijk product

Alle merken en soorten beschikbaar!

 

Bekijk product

Ruegg Uranus 680 HK

 

Bekijk product