Morso 1442

Aanwezig in showroom


Deze kachel behoort tot de 1400-serie van Morso. De verbrandingstechniek is in deze klassieke convectiekachel verder ontwikkeld en verbeterd zodat ook kleine deeltjes en overtollig stof verbrand worden. Hierdoor beantwoordt deze kachel momenteel aan de strengste milieu-eisen. Deze efficiente kachel heeft geribbelde zijkanten en een glazen deur voor een goed zicht op het vlammenspel.

Naar wens kan de Morsø 1442 met verschillende zijpanelen uitgevoerd. De keuze is tussen de klassieke eekhoorn of een neutrale geribbelde zijkant. De laatste kent de grootste schare fans.

Brandstof Hout
Warmteafgifte 75 m2
Vermogen 5 KW
Aansl. pijp Boven/Achter
Diameter rookgasafvoer 120 mm
Hart rookgasafvoer achter 59,4 cm
Hart rookgasafvoer boven 12,5 cm
Gewicht 80 kg
Hoogte 71,5 cm
Breedte 43.5 cm
Diepte 36,8 cm
Buitenluchtaansluiting Nee

Vanaf € 1295,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Morso

Andere producten

Uit onze collectie

Altech Eclips complet

 

Bekijk product

British fires New Forest 1200

 

Bekijk product

Cheminee Holland Louis XV

€ 4260,-

Bekijk product

Bellfires Corner bell Topsham 3

 

Bekijk product