Kal-fire GP 70/75 S

Brandend te zien
Aanwezig in showroom

De GP 70-75S van Kalfire is een luxe gashaard met een hoge ruit en 3-zijdig zicht op het vlammenspel. Deze mooie haard is voorzien van de nieuwste technieken, zodat u optimaal kunt genieten van vuur maar met de gemakken van een gashaard. U kunt namelijk kiezen voor de Natural Spark Generator (NSG) in combinatie met de Hybride functie. De NSG zorgt er namelijk voor dat de vlammen vonkjes afgeven, net als bij echt houtvuur. Met de Hybride functie, wordt er Led-verlichting geplaatst onder het branderbed. Dit zorgt voor een gloeiend effect. Dat klinkt mooi, maar eigenlijk moet u dit sfeervolle vlambeeld zelf ervaren. Dat kan in onze showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar.

Vanaf € 4410,-

Neem contact op

Onze klanten genieten gegarandeerd van een goede en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Doordat wij de EVIS en DE certificaten hebben, weet u zeker dat wij zeer vakkundig zijn op het gebied van advisering en uitvoering.

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Problemen worden altijd vakkundig en snel opgelost door onze service- en onderhoudsafdeling, ook jaren na een aankoop!

Wij denken met u mee en adviseren welke haard of kachel het beste in uw woning past, ook qua kleur en design. Daarnaast ontwerpen en maken wij haarden op maat, volledig naar uw wensen!

Kal-fire

Andere producten

Uit onze collectie

Kal-fire GP 70/75 S

 

Bekijk product

Faber Cassette 1000

 

Bekijk product

Schouw wit marmer gepattineerd

€ 2950,-

Bekijk product

Janco Jabq vuurschaal

 

Bekijk product