Werkwijze

AdviesMet oog voor detail en verstand van zaken

De aankoop van een haard of kachel vereist goede informatie. Kent u alle voordelen van uw keuze, maar ook de nadelen? Als alle aspecten van uw wensen duidelijk zijn, kunt u een welbewuste keuze maken.

In onze showroom ontmoet u mensen die u helpen bij het maken van een keuze uit het uitgebreide productenpakket. Maar u spreekt er ook specialisten die weten welke technische maatregelen of aanpassingen nodig zijn om een specifieke haard, kachel of rookgasinstallatie te kunnen installeren.

Wij willen dat u met een gedegen advies de juiste keuze kunt maken. Of het nu om een kleur, een design, of een specifieke brandstof gaat. Elke keuze bepaalt of u uiteindelijk tevreden bent met uw aankoop. En dat is waar het ons om gaat. Als u bij ons klant wordt dan hopen wij dat u ook een ambassadeur bent voor het Open Haarden Centrum Vlaardingen.

Onze werkwijze

Wij laten niemand in de kou staan


Plaatsing

Wij zorgen voor een deskundig en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Dit doen we met eigen medewerkers die opgeleid en gecertificeerd zijn.

Plaatsing

Service

Als u bij ons een product koopt, bent u verzekerd van goede nazorg en service. Is er onverhoopt een storing dan kunt u op onze serviceafdeling rekenen.

Service

Advies

Zoekt u een onafhankelijk advies, dan leiden wij u naar de juiste keuze. Wij adviseren over design en kleur, maar ook over de technische (on)mogelijkheden.

Advies