Werkwijze

ServiceMet deskundig onderhoud en een snelle reactie

Periodiek onderhoud van uw haard, uw kachel of rookgasinstallatie zorgt niet alleen voor de juiste werking van uw sfeerverwarmingstoestel. Onderhoud is ook uw garantie op veiligheid.

Vuur en rook kunnen we uitstekend in goede banen leiden, maar het jaarlijks onderhoud is daarvoor wel een belangrijke randvoorwaarde. Het gebruik van kachels en haarden veroorzaakt slijtage en vervuiling. Om de gevolgen daarvan te beperken, voeren wij onderhoud uit en verzorgen we, als het nodig is, eventuele reparaties. In verband met lange wachttijden in het hoogseizoen, kunt u een onderhouds- of servicebeurt het beste in de zomermaanden aanvragen.

Koopt u bij ons een product of dienst, dan heeft u vanzelfsprekend recht op service. Dus heeft u een vraag of twijfelt u over de juiste werking van een van onze producten, dan staan wij klaar om u te informeren. Kom langs, bel ons op en als het nodig is komen we voor advies bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken.

Onze werkwijze

Wij laten niemand in de kou staan


Plaatsing

Wij zorgen voor een deskundig en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Dit doen we met eigen medewerkers die opgeleid en gecertificeerd zijn.

Plaatsing

Service

Als u bij ons een product koopt, bent u verzekerd van goede nazorg en service. Is er onverhoopt een storing dan kunt u op onze serviceafdeling rekenen.

Service

Advies

Zoekt u een onafhankelijk advies, dan leiden wij u naar de juiste keuze. Wij adviseren over design en kleur, maar ook over de technische (on)mogelijkheden.

Advies