Werkwijze

PlaatsingMet gedegen kennis en juiste vaardigheden

Het installeren van een haard of kachel vereist gewoon vakkennis maar ook specifieke vaardigheden. Onze monteurs zijn volledig opgeleid voor de producten die wij verkopen en onderhouden.

In de sfeerverwarmingsbranche herkent u de betere installateur aan het EVIS-certificaat. Daarnaast zijn wij sinds 2014 ook DE-gecertificeerd installateur. Dat betekent dat onze monteurs de juiste kennis hebben om alle houtgestookte haarden en kachels vakkundig te installeren. Daarvoor moeten onze installateurs regelmatig deelnemen aan opleidingen en examens die jaarlijks onder controle en accreditatie van de overheid staan. Voor u als klant is deze certificering belangrijk, omdat bij calamiteiten de verzekering de kosten dekt wanneer een haard of kachel door een DE-gecertificeerde installateur is geplaatst.

Voordelen van een gecertificeerde installateur:

  • Aantoonbaar vakkundig
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen
  • Veiligheid voorop
  • Het maximale uit elke installatie halen
  •  Ondersteund door de brancheorganisatie

Wij zijn ook erkend lid van de Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (www.stichting-nhk.nl). Elke haardenzaak die hierbij is aangesloten moet aan strenge eisen voldoen en waarborgt zekerheid met drie V's: Vakmanschap, Verantwoordelijkheid en Veiligheid. Ook de kwaliteit van het personeel staat onder controle. Er wordt dan ook verwacht dat wij regelmatig deelnemen aan opfriscursussen.

Onze werkwijze

Wij laten niemand in de kou staan


Plaatsing

Wij zorgen voor een deskundig en veilig geïnstalleerde haard of kachel. Dit doen we met eigen medewerkers die opgeleid en gecertificeerd zijn.

Plaatsing

Service

Als u bij ons een product koopt, bent u verzekerd van goede nazorg en service. Is er onverhoopt een storing dan kunt u op onze serviceafdeling rekenen.

Service

Advies

Zoekt u een onafhankelijk advies, dan leiden wij u naar de juiste keuze. Wij adviseren over design en kleur, maar ook over de technische (on)mogelijkheden.

Advies